Izvor:
27.12.2023 u 14:15
1

STRAVIČNE OPTUŽBE SAMO PRŠTE: Evo šta Izraelci rade sa telima ubijenih Palestinaca

Lokalne vlasti u Gazi kasno u utorak optužile su Izrael da je krao organe ubijenih Palestinaca i pozvale su na međunarodnu istragu.

BRAĆO MAĐARI, STIŽEMO: EU „izvezla“ 20 milijardi evra UKRAJINI bez ODOBRENJA MAĐARSKE – RUSKI JURIŠNI ODREDI bez duše jurišaju na ODESU!

Iz Vladine kancelarije za medije sa sedištem u Pojasu Gaze navedeno je da je ispitivanjem tela otkriveno da su se njihovi oblici značajno promenili zbog, kako je navedeno, krađe vitalnih organa.

Objavili su da je izraelska vojska predala tela bez njihovih imena. Izraelske vlasti se nisu oglasile povodom ovih optužbi.

U međuvremenu, broj žrtava u izraelskim napadima na Pojas Gaze porastao je na najmanje 21.110 ubijenih i 55.243 ranjenih od 7. oktobra, izjavio je portparol Ministarstva zdravstva Gaze Ašraf al-Kudra. U saopštenju se navodi da je u poslednja 24 sata u napadima na UN školu u kampu Magazi ubijeno 195 ljudi, a 325 ranjeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “STRAVIČNE OPTUŽBE SAMO PRŠTE: Evo šta Izraelci rade sa telima ubijenih Palestinaca”

  1. Hitlerovski usmereni. STRAŠNO. A ovamo stalno ponavljaju mantru o učenjima jevreja u Drugom svetskom ratu. A ŠTA ONI SADA RADE? I ne samo sada već od 1947 do dana dašnjeg.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter