Izvor: Tanjug
24.02.2021 u 20:10
0

EVROPSKA UNIJA SE CEPA! Najmoćnije zemlje u sukobu zbog „korona pasoša“!

Evropski lideri će sutra održati sastanak kako bi se dogovorili oko sertifikata za građane Evropske unije koji su se vakcinisali protiv kovida, ali se zna da članice EU nisu jedinstvene po ovom pitanju.

VAŽNO

SASTANAK VUČIĆA I PATRIJARHA: Naš je posao da gledamo da izbegnemo sukobe (VIDEO)

AMERIKA U ŠOKU: Više nismo saveznici! Vaša vojska nije dobrodošla!

DODIK OTKRIO POKVARENI PLAN SARAJEVA! Nećemo im dozvoliti da to urade!

NAJAVLJENA PROIZVODNJA: Stiže nam kombinovana vakcina

VELIKA POBEDA SRBIJE: Lažnoj državi sprečeno učlanjenje u Konferenciju ustavnih sudova Evrope!

Sada kada se vakcinacija povećala širom Evrope, pojedine vlade evropskih država, kao što su grčka i španska, traže brzo usvajanje EU sertifikata za one koji su se već vakcinisali, kako bi mogli slobodno da putuju.

Međutim, kako se navodi, neke zemlje poput Francuske i Nemačke nisu za tu ideju, jer bi odluka o sertifikatu vakcinaciju načinila obaveznom i značila bi diskriminaciju prema osobama koje iz određenih razloga ne smeju ili ne žele da se vakcinišu.

PROČITAJTE JOŠ

PORFIRIJE O „DARI IZ JASENOVCA“ Progovorili o onome što se decenijama skrivalo

SUD PRESUDIO! Svi ilegalni imigranti da se deportuju!

LONČAR: Naš cilj je da vakcinišemo više od 2,5 miliona ljudi

SRBIJA DONIRALA SEVERNOJ MAKEDONIJI NOVE KOLIČINE VAKCINA! Premijer Zaev izrazio zahvalnost predsedniku Vučiću! (GALERIJA)

Francuska, u kojoj je jak anti-vakcinacioni pokret, obećala je da neće primoravati svoje građane da se vakcinišu i smatra da je ideja o vakcinacionim pašošima prerana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter