Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
10.12.2023 u 18:41
0

GDE JE JEDAN OD NAJMONSTRUOZNIJIH UBICA? Silovao i ubio više od 300 žrtava, a pušten na slobodu (VIDEO)

Pedro Alonso Lopez, takođe poznat kao „Monstrum s Anda“, je kolumbijski serijski ubica, silovatelj dece i begunac koji je prema zvaničnim podacima ubio najmanje 110 ljudi, uglavnom mladih žena i devojaka od 1969. do 1980. godine, ali je tvrdio da je broj njegovih žrtava veći od 300. Smatra se jednim od najkrvoločnijih serijskih ubica i silovatelja u istoriji.

Danas je slobodan, ali se ne zna gde se nalazi.

Lopez je rođen u Kolumbiji 1948. godine. Bio je sedmo od trinaestoro dece koju je rodila Benilda Lopez de Kastaneda, prostitutka, i imao je teško detinjstvo zbog nasilja u porodici i odsustva očeve figure. Njegov otac, Megdardo Rejes, ubijen je u La Violenciji šest meseci pre njegovog rođenja.

Izbačen iz kuće sa osam godina, kada ga je majka uhvatila u pokušaju da maltretira svoju sestru. Kao beskućnik je lutao ulicama Bogote i često je bio seksualno zlostavljan.

Nakon jednog incidenta pridružio se bandi dece s ulice radi zaštite. Sa dvanaest godina usvojila ga je američka imigrantska porodica, ali je pobegao nakon što ga je učiteljica navodno seksualno napala.

Godine 1969. Lopez je osuđen na sedam godina zatvora zbog krađe automobila. Tokom ovog perioda u zatvoru brutalno su ga grupno silovala četiri zatvorenika. Nekoliko dana kasnije, Lopez je lovio te zatvorenike i ubio ih u znak odmazde. Ubistva su proglašena za samoodbranu, a na kaznu su mu dodate dve godine.

Nakon puštanja na slobodu, Lopez je započeo svoj kriminalni pohod. Počeo je da siluje i ubija mlađe devojke iz cele Kolumbije, Ekvadora i Perua.

Vlasti su uhapsile serijskog ubicu kada je pokušao da otme 12-godišnju devojčicu.

Tokom ispitivanja, policija je dobila priznanje Pedra Lopeza za zločine, što je dovelo do osude za ubistvo.

Sud ga je osudio na maksimalnu zatvorsku kaznu od 16 godina koja je tada bila dostupna u Ekvadoru.

Lopez je služio zatvorsku kaznu u zatvoru Garsija Moreno u blizini Kita i pušten je dve godine ranije, 1994, zbog dobrog ponašanja.

Trenutno je na slobodi. Ali hajde da „kopamo“ malo dublje i saznamo kakve je zločine počinio, kao i gde se sada nalazi jedan od najmonstruoznijih serijskih ubica u istoriji.

Traumatično detinjstvo, tokom koje je trpeo brojna zlostavljanja, odigralo je važnu ulogu u njegovom pretvaranju u čudovište i podsticanju intenzivne mržnje prema majci.

Započeo je svoj ubistveni pohod u Peruu gde je počeo da otima i ubija mlade devojke. Kasnije je tvrdio da je tokom tog perioda ubio više 100 devojaka, uglavnom dece s ulice iz domorodačkih plemena.

Pedro Lopez je takođe tvrdio da je ubio više od 100 devojaka u Peruu, zbog čega je i dobio nadimak „Monstrum s Anda“. Vlasti su ga na kraju odvele u pritvor, ali umesto da ga uhapse, deportovale su ga iz Perua.

Smatran jednim od najplodnijih serijskih ubica na svetu, Lopez nije zaustavio svoj ubistveni pohod u Peruu; počeo je da čini zločine u Ekvadoru i Kolumbiji.

Dok je pokušavao da otme 12-godišnju devojčicu u Ekvadoru, lokalni trgovci su ga uhvatili i predali policiji. On je policiji priznao zločine i opisao kako je silovao i ubijao svoje žrtve.

„NEMA POVRATKA, POČINJE OBNOVA“: Novi predsednik Argentine položio zakletvu! (VIDEO)

Navodno je mamio žrtve sa javnih prostora pre nego što ih je silovao i zadavio golim rukama.

Vlasti su ga 1980. godine osudile za ubistvo i osudile na 16 godina zatvora, ali je oslobođen dve godine ranije zbog dobrog ponašanja, te je deportovan u Kolumbiju.

Po dolasku u Kolumbiju vlasti su ga uhapsile jer je bio ilegalni imigrant. Međutim, vlasti nisu uspele da pokrenu postupak protiv njega, već su ga proglasile ludim, pa je poslat u mentalnu ustanovu.

Godine 1998. Lopez je proglašen uračunljivim i pušten je uz kauciju. Izveštaji pokazuju da je poslednji put viđen u decembru 1999. Vlasti su deaktivirale njegovu poternicu Interpola 2005. godine, ali on je i dalje u bekstvu. Njegovo trenutno boravište nije poznato.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter