Izvor: Tanjug
16.11.2022 u 21:03
0

General Mark Mili najavio nastavak podrške SAD: „Ukrajina će nastaviti da se bori. Neće odstupiti!“

Sjedinjene Američke Države nastaviće da podržavaju Ukrajinu u odbrani od Rusije koliko god to bude trebalo, izjavili su danas vodeći vojni lideri Amerike, ističući da Kijev treba da odluči kada i kako da pregovara sa Moskvom.

„Ukrajina će nastaviti da se bori. Neće odstupiti. Ukrajina je bila slobodna i želi to da ostane“, rekao je general Mark Mili, načelnik Združenih generalštaba americke vojske, preneo je Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Mili i ministar odbrane Lojd Ostin rekli su da će SAD podržati Ukrajinu „dokle god treba“.

Zaharova kritikovala SAD: „Američku vladu baš briga za rezultate istrage, ko je ispalio raketu, jer uvek ima dežurnog krivca!“

Portparolka američkog Nacionalnog saveta za bezbednost, Ejdriejn Votson, navela je da se poljska preliminarna procena o projektilu koji je pao na teritoriju Poljske i ubio dve osobe u utorak uveče, ne protivi sa procenom SAD, kao i da je pad rakete verovatno rezultat dejstvovanja ukrajinskog protivvazdušnog sistema.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter