Izvor: BSC HAPPY/NOVOSTI
16.12.2023 u 20:44
0

„GOTOVO JE, ONI NEMAJU MUNICIJU!“ Bivši američki obaveštajac o stanju na ukrajinskom frontu

Ruska vojska neće dati šansu Oružanim snagama Ukrajine da učvrste svoje pozicije na frontu, izjavio je bivši američki obaveštajac Skot Riter.

– Šta vas je nateralo da pomislite da će nakon povlačenja na odbrambene položaje, koji su formirani u poslednja dva meseca, ukrajinska vojska moći da ih zadrži? Gotovo je, oni nemaju municiju – rekao je on.

NATO U PANICI: Rusi digli bombardere iznad Baltičkog mora

Riter je dodao da je ukrajinska vojska izgubila veliki broj vojnika, koji su upadali u obruče ruske vojske. Kako bi prešli na odbranu, o kojoj se govori u ukrajinskoj vojsci, potrebno je da se učvrste na frontu. Međutim, ruska vojska neće dati ukrajinskoj vojsci takve mogućnosti i napadaće na ukrajinske pozicije.

Na taj način, zaključio je ekspert, ukrajinske odbrambene strukture, koje se sada podižu, neće moći u budućnosti da zadrže.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter