Izvor: Sputnik Srbija
19.07.2022 u 18:15
0

GRADONAČELNIK MOSKVE I „NOĆNI VUKOVI“ NA CRNOJ LISTI EU: Proširuje se sankcioni spisak Evropske unije, A EVO KO SE SVE JOŠ NALAZI NA LISTI!

Na novom sankcionom spisku Evropske unije su, prema pisanju „EU obzervera“, naći će se gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanjin i generalni direktor „Rosteha“ Sergej Čemezov.

List navodi da bi na novom sankcionom spisku Evropske unije moglo da se nađe 47 fizičkih i osam pravnih lica, među kojima su i komandanti i ukrajinski političari koji su „prešli na stranu Rusije“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Zašto Zapad finansira ova ubistva civila?“ NEMAČKA NOVINARKA POZVALA NA OBUSTAVU ISPORUKA NAORUŽANJA UKRAJINSKOJ VOJSCI (VIDEO)

Prema pisanju lista, razmatra se uvođenje sankcija protiv ruskih brodarskih i vojnih preduzeća, fondacije „Ruski mir“, kao i pokreta „Junarmija“, motociklističkog kluba „Noćni vukovi“ i njegovog predsednika Aleksandra Zaldastanova, glumaca Sergeja Bezrukova i Vladimira Maškova.

Razmatra se, takođe, uvođenje dodatnih ograničavajućih mera protiv Sberbanke u Evropi, koja je od proletos pod sankcijama SAD i Velike Britanije, kao i zemalja Evropske unije. Nove sankcije podrazumevaju zamrzavanje aktiva banke i zabranu sprovođenja operacija s fizičkim i pravnim licima u zemljama EU.

Na crni spisak Evropske unije uvršteni su rođaci ruskih preduzetnika kojima su ranije uvedene sankcije, piše „EU obzerver“.

„Spisak uključuje nekoliko rođaka ruskih oligarha koji su od ranije pod sankcijama“, navodi list.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter