Izvor: Tanjug
20.05.2020 u 20:45
0

GRČKA OTVARA VRATA ZA TURISTE: Letnja sezona bez obaveznog testiranja

Grčka otvara vrata za letnju turističku sezonu bez obaveznog testiranja ili karantina za turiste i od 1. jula obnavlja međunarodni avio saobraćaj, saopštio je danas Haris Teoharis, ministar turizma, prenosi portal Ekatimerini.

Ipak, Teoharis je najavio da će medicinske službe testirati putnike iz inostranstva ukoliko i kada procene da je to neophodno.

Nakon televizijskog obraćanja grčkog premijera Kirijakosa Micotakisa koji je obelodanio sveobuhvatni plan aktiviranja grčke ekonomije, ministar Teoharis je upoznao javnost sa posebnim merama koje će biti implementirane s ciljem da se oživi posustala turistička industrija.

OVO MORATE ZNATI

SMEH DO SUZA! Englezi proglasili „jugo“ najgorim automobilom, a onda im je Vranjanac Saša odgovorio!

Ukinuta kućna izolacija za građane koji uđu u Srpsku

POČEO RAT! Novim oružjem napadnute američke ambasade! POGLEDAJTE! (VIDEO)

OVAKO JE NASTALA NAJČUVENIJA SEVDALINKA Bila je hit u staroj Jugi, ali su Austrijanci poludeli za njom (VIDEO)

PONOSNI JUNAK MAJKE RUSIJE Malo poznata biografija najčuvenijeg snajperiste Drugog svetskog rata (GALERIJA)

U prvom periodu, od 15. juna, međunarodni letovi biće usmereni samo na međunarodni aerodrom u Atini, ali se očekuje da od 1. jula svi grčki aerodromi budu otvoreni.

Prvi turisti biće iz zemalja u kojima su evidentirani ohrabrujući epidemiološki podaci, kao što su Bugarska i Nemačka.

Osim toga, Teoharis je najavio pojačane zdravstvene usluge prilagođene specifičnim destinacijama, ali i operativni plan u slučaju izbijanja zaraze tokom turističke sezone.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter