Izvor: srbija danas
02.02.2022 u 11:18
0

GRČKA ZAVIJENA U CRNO: Navijač ubijen na ulici u Solunu (FOTO)

Strašna vest stiže iz grčkog dela Makedonije. U utorak je posle ponoći u Solunu ubijen 19-godišnji navijać Arisa Alkis Kambanos.

Kako navode grčki mediji Kambanos je šetao sa prijateljima delom grada koji podržava Aris kada su im prišla dva automobila. Pitali su ih za koga navijaju, a onda je usledio stravičan napad. Izašli su iz vozila i izboči jadne mladiće. 

Kambanos je uboden u butinu, pa je iskrvario na putu do bolnice, dok su njegovi prijatelji koji su takođe napadnuti i izbodeni stabilno! Policija veruje da je u napadu učestvovalo deset osoba.

– Još jedan mladić je ubijen od grupe ubica koji već godinama nesmetano kruže i deluju u Solunu. Napravio je „grešku“ što je podržavao Aris i bio sa svojim prijateljima u komšiliku – objavio je grčki klub u svom saopštenju.

PAOK i Iraklis su takođe osudili ovakvo ponašanje huligana, a kako se nezvanično saznaje ubistvo je delo „navijača“ PAOK-a.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter