Izvor: BSC HAPPY
05.10.2023 u 08:05
1

GRENEL OBJASNIO KONGRESMENKI DA JE NEZNALICA: Širite lažne vesti! Srbija je tražila još NATO trupa! (FOTO)

Bivši izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel poručio je kongresmenki Elisi Slotkin da ne širi lažne vesti o situaciji na Kosovu i Metohiji, te da je Srbija ta koja je tražila povećanje prisustva NATO trupa.

Ne poznajete probleme. Širite lažne vesti. Srbija je tražila NATO trupe. Godinama se niste oglašavali po ovim pitanjima – napisao je Grenel na društvenoj mreži X (Tviter).

Dodao je da se Slotkin „samo igra politike jer se kandiduje za funkciju“.

Potrebni su nam kongresmeni koji rade svoj domaći zadatak i podstiču pronalazak rešenja – poručio je Grenel.

SAVETNIK MEDLIN OLBRAJT: Džejms O’Brajen imenovan za pomoćnika državnog sekretara SAD za Evropu

Kongresmenka iz Mičigena je prethodno napisala da raspoređivanje dodatnih NATO snaga na KiM treba da pošalje jasnu poruku Srbiji – „povucite svoje trupe sa granice sa Kosovom“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “GRENEL OBJASNIO KONGRESMENKI DA JE NEZNALICA: Širite lažne vesti! Srbija je tražila još NATO trupa! (FOTO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter