Izvor: RT
18.03.2024 u 18:00
0

HAH, ONI SU BUBAŠVABE NA SVETLU! ZAHAROVA ismejala REAKCIJU NATO zemalja na REZULTATE IZBORA u RUSIJI

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova prokomentarisala je negativne reakcije zapadnih zemalja na pobedu Vladimira Putina

Portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova ismejala je reakciju zemalja NATO-a na rezultate ruskih predsedničkih izbora, uporedivši ih sa „bubašvabama koje su zatečene upaljenim svetlom“.

„U pozadini čestitki Vladimiru Putinu od šefova zemalja svetske većine, agresivne članice NATO-a liče na bubašvabe koje su zatečene upaljenim svetlom: izbori su nepravedni, iako ih ne priznajemo, spremni smo za komunikaciju. S druge strane, zašto vređam bubašvabe? Izbori su nepravedni, ali ih ‘primaju k znanju’, ne priznajući ih, ali uz spremnost za razgovor“, napisala je Zaharova na Telegramu.

Ranije je predstavnica nemačkog kabineta Kristijan Hofman rekla da nemačka vlada „ne priznaje legitimitet predsedničkih izbora u Rusiji na kojima je pobedio Vladimir Putin“.

POGODILI SU I ZA RAT U UKRAJINI: Snimak iz „SIMPSONOVIH“ kruži MREŽAMA – predvideli i TREĆI SVETSKI RAT, razgovor NATO i RUSIJE! VIDEO

Ministarstvo spoljnih poslova Francuske saopštilo je da je Pariz primio k znanju rezultate predsedničkih izbora u Rusiji, nakon kojih je Vladimir Putin ponovo izabran za šefa države.

Prema francuskim vlastima, predsednički izbori su održani bez nepristrasnog međunarodnog posmatranja, a Pariz je takođe osudio glasanje na novim teritorijama i na poluostrvu Krim.

Vladimir Putin osvojio je 87,28 odsto glasova na predsedničkim izborima u Rusiji, saopštio je Centralni izborni komitet nakon obrađenih 100 odsto glasačkih listića.

Nikolaj Haritonov osvojio je 4,31 odsto glasova, Vladislav Davankov – 3,85 odsto, a Leonid Slucki – 3,20 odsto glasova. CIK će objaviti zvanične rezultate izbora na specijalnoj sednici u četvrtak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter