Izvor: RT
18.03.2024 u 19:28
0

VRATILI SMO SVOJU KOLEVKU, ŽIVELA RUSIJA! PUTIN obećao VELIKI KONCERT zbog DECENIJE od povratka KRIMA u sastav RUSIJE!

Krim nije samo strateška teritorija, ne samo naša istorija, tradicija i ponos Rusije. Krim su, pre svega, ljudi, rekao je Vladimir Putin

Povodom desetogodišnjice ujedinjenja Rusije sa Krimom, predsednički kandidat na izborima Vladimir Putin rekao je da nije reč samo o strateški važnoj teritoriji, već da su suština ljudi koji se nikada nisu delili sa Ruskom Federacijom.

Putin je okupljenim građanima na Crvenom trgu čestitao značajnu godišnjicu.

„Pre tačno 10 godina, ovde na Crvenom trgu, penjući se na ovu binu, setio sam se da Krim često nazivaju nepotopivim nosačem aviona, to me je dovelo na ideju da kažem da se Krim vratio u svoju matičnu luku. Krim nije samo strateška teritorija, ne samo naša istorija, tradicija i ponos Rusije. Krim su, pre svega, ljudi“, istakao je Putin.

POGODILI SU I ZA RAT U UKRAJINI: Snimak iz „SIMPSONOVIH“ kruži MREŽAMA – predvideli i TREĆI SVETSKI RAT, razgovor NATO i RUSIJE! VIDEO

On je naglasio da su stanovnici Sevastopolja, Krimljani – ponos Rusije.

„Nikada se nisu odvajali od nas. To je ono što je omogućilo da se Krim vrati našoj zajedničkoj porodici“, dodao je Putin uz konstataciju da su se infrastrukturna rešenja od novih regiona do domovine pokazala težim i tragičnijim, ali da su uspeli da ih ostvare.

„Put između Berdjanska i Marijupolja je obnovljen, ići će do Krima i postati alternativa Krimskom mostu“, objasnio je Vladimir Vladimirovič Putin.

On je pozvao i kandidate za predsednika Ruske Federacije da govore na gala koncertu.

„Ostali kandidati i ja imamo različite pristupe ostvarenju naših ciljeva, ali svi mi imamo jednu domovinu“, poručio je lider RF.

Nikolaj Haritonov, jedan od njih, rekao je da je Putin učinio sve da se narodi Krima vrate kući, a Leonid Sucki naglasio je da su Krim i Sevastopolj na političkoj mapi sveta zauvek deo velike Rusije.

Putin je svoj govor na gala koncertu završio rečima „Živela Rusija“ i sa ostalim kandidatima otpevao rusku himnu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter