Izvor: Kurir
30.09.2023 u 14:56
1

HAOS NA ULICAMA STOKHOLMA: Vođa zloglasne švedske bande, ubija redom TRAŽEĆI OSVETU za smrt majke, ginu i nedužni, moguće angažovanje vojske

Švedska vlada saopštila je da će otvoriti put vojsci da pruži veću pomoć policiji u borbi protiv talasa kriminala koji je potresao zemlju i zbog koga je samo u septembru ubijeno 12 ljudi.

Švedska vlada saopštila je da će otvoriti put vojsci da pruži veću pomoć policiji u borbi protiv talasa kriminala koji je potresao zemlju i zbog koga je samo u septembru ubijeno 12 ljudi.

Unutrašnji raskol u mreži Fokstrota pokrenuo je krvavu spiralu osvete. Na jednoj strani sukoba je zloglasni vođa Madžit koji je takođe poznat kao Kurdska Lisica, a sa druge strane njegov doskorašnji najbliži saradnik Ismail Abdo zvani Jagoda.

U proteklih nekoliko nedelja ubijeno je 12 osoba. Nekoliko zločina dogodilo se u Madžidovom bivšem rodnom gradu Upsali. Izvori kažu Aftonbladetu da rođaci oba muškarca sada beže iz Švedske.

– Odlaze iz zemlje jer se plaše da će biti ubijeni – kaže doušnik.

Među onima koji su napustili Švedsku ima i male dece. Neke mališane roditelji su morali da ostave na aerodromu.

UŽASNA SITUACIJA

Veruje se da su i Madžid (36) i Abdo (33) u Turskoj. Prema „Aftonbladetovim“ informacijama tamo su otišli i mnogi njihovi rođaci. UNT je nedavno izvestio da su učenici nestali iz nekoliko škola u Upsali. Opština strahuje da su porodice napustile grad zbog pretnji povezanih sa ratom bandi.

– Ovo je socijalna situacija koja je užasna – kaže za list direktor škole.

DVOSTRUKA IGRA

Spirala nasilja počela je kada je majka Ismaila Abdoa ubijena u okrugu Upsala u Grenbiju. Veruje se da je ubistvo naručio Madžid. – Nećemo stati dok Lisica ne bude mrtva ili uhvaćena – rekao je izbor blizak Abdou švedskom „Eksprensenu“. SVT prenosi da su tome prethodila dva ubistva u Istanbulu u Turskoj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “HAOS NA ULICAMA STOKHOLMA: Vođa zloglasne švedske bande, ubija redom TRAŽEĆI OSVETU za smrt majke, ginu i nedužni, moguće angažovanje vojske”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter