Izvor: informer
08.04.2024 u 10:58
3

HARKOV PAO! ZELENSKOM GORI POD NOGAMA: Nemaju kako da se brane pa mole za pomoć !

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski priznao je tešku situaciju sa odbranom Harkova od vazdušnih napada i pozvao Zapad da isporuči više sistema PVO.

Sasvim je očigledno da sistemi protivvazdušne odbrane koje imamo u Ukrajini nisu dovoljni – i to je poznato svim našim partnerima. Tražimo mogućnosti da Harkovu damo više zaštite neba – rekao je on.

Ranije je generalni direktor ukrajinskog energetskog holdinga DTEK Maksim Timčenko rekao da je protivvazdušna odbrana Ukrajine slabija nego pre nekoliko meseci.

 

 

Zauzvrat, Mihail Podoljak, savetnik šefa kancelarije Volodimira Zelenskog, u intervjuu za Bild, požalio se da se ruske trupe kreću „sve dalje i dalje“ i da sa trenutnim stanjem stvari u oblasti naoružanja Ukrajina neće moći da se tome odupre, dok je odbacio ideju o zamrzavanju sukoba.

Glavnokomandujući ukrajinskih trupa Aleksandar Sirski ranije se žalio na nedostatak naoružanja sa Zapada, napominjući da su zbog toga Oružane snage Ukrajine prešle na stratešku odbranu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “HARKOV PAO! ZELENSKOM GORI POD NOGAMA: Nemaju kako da se brane pa mole za pomoć !”

  1. Ta Ukrainsak vojsak nije sposobna ni da uhapso Zelenskog ,koji je jevrejin i nema veze sa Rusima Ukrainom i Rusijom ,jedino što se uvukao kao gmizavac i izaziva bratoubilački rat između Rusije i Ukraine. Hapsite bitangu vi iz Vojnog vrha da vam ne gine omladina,da li vi uopšte razmišljate o budućnosti tog nasroda ,on mora da se ujedini sa Ruskim narodom i da žive zajedno. Sirski i ako je Rus nema mnogo pameti ,prvi on treba da hapsi bitangu predsednika i da se ujedini sa svojom Rusijom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter