Izvor: Tanjug
04.10.2020 u 07:26
0

I TRAMPOVI SARADNICI ZARAŽENI: Šef kampanje i još devetoro!

Među njima su šef kampanje Bil Stepijen i savetnik Kris Kristi.

Sedmoro zaraženih bilo je na predstavljanju Trampovog izbora za Vrhovni sud u Ružičastom vrtu u Beloj kući.

OVO MORATE ZNATI

Đoković pobedio na Rolan Graosu!

Od 5. oktobra STARTUJE NOVA PROCEDURA u JAVNOM PREVOZU: Ako se ne poštuju mere SLEDE DRAKONSKE KAZNE!

TEŠKA SAOBRAĆAJKA: Ženu pokosio vozač koji je poznaje

OGLASIO se TRAMP: Otkrio kako se OSEĆA!

Među zaraženim bliskim ljudima predsedniku Trampu su njegova supruga Melanija, pomoćnica Houp Hiks, Kelien Konvej, Rona Mekdanijel, Kris Kiristi, Bil Stepijen, Majk Li, Tom Tilis i Džon Dženkins.

Guverener Kristi, inače Trampov savetnik, rekao je medijima juče, pre nego što je saznao da je pozitivan na korona virus, da niko nije nosio masku prilikom priprema za TV debatu u utorak sa predsednikovim rivalom, demokratom Bajdenom.

– Niko nije nosio masku u sobi u kojoj smo predsednika pripremali za debatu. A to je bila grupa od pet ili šest ljudi – rekao je savetnik.

Među njima je bila i Trampova pomoćnica Houp Hiks, za koju se veruje da je prva imala simptome infekcije, a za njom i Stepijen, navodi Bi-Bi-Si.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter