Izvor: Tanjug
10.05.2022 u 20:48
0

Ilon Mask je ponudio Donaldu Trampu VELIKU POMOĆ za predstojeću izbornu kampanju, ali bivši predsednik se i dalje nećka!

Novi vlasnik Tvitera, milijarder Ilon Mask najavio je da će odblokirati nalog bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa.

Mask, osnivač kompanija Tesla i Spejs Eks, koji je krajem aprila kupio Tviter za 44 milijarde dolara, je, kako je saopštila ta kompanija, ocenio da je suspenzija Trampovog naloga bila pogrešna, prenosi “Vašington post“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Mislim da je to bila moralno loša odluka, i da budem potpuno jasan, krajnje gulupa“, rekao je on na događaju pod nazivom „Budućnost automobila“ u organizaciji “Fajnenšel tajmsa“.

Dodao je da nije bilo ispravno blokirati Donalda Trampa jer je to “otuđilo veliki deo zemlje i na kraju nije dovelo do toga da Tramp nema glas“.

TRAMP REVOLTIRAN DODELOM PULICEROVE NAGRADE: Zašto bi mediji koji objavljuju lažne vesti o Rusiji dobili priznanje?

Tramp je da ranije izjavio da ne namerava da se vrati na Tviter čak i ako mu nalog bude odblokiran nakon što je Mask kupio tu društvenu mrežu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter