Izvor: Happy BSC
03.03.2024 u 11:24
2

ILON MASK NE RAZUME ZAŠTO NATO UOPŠTE POSTOJI: Poznati milioner OPLEO po Alijansi

Poznati milioner Ilon Mask složio se sa preduzetnikom Dejvidom Saksom koji je rekao da NATO nije trebalo da se raširi

Poznati milioner Ilon Mask složio se sa preduzetnikom Dejvidom Saksom koji je rekao da NATO nije trebalo da se raširi, nego već naprotiv da se raspadne.

– Sovjetski Savez se 1991. raspao i NATO se suočio sa egzistencijalnom krizom: razlog za postojanje više nije postojao. Ali umesto da se raspusti, došla je sa novom misijom: proširiti se. A u samoreferentnoj petlji, proširenje NATO-a bi stvorilo neprijateljstvo potrebno da se opravda – napisao je Saks.

– Istina. Uvek sam se pitao zašto je NATO nastavio da postoji iako se njegov neprijatelj i razlog postojanja, Varšavski pakt, raspao. – napisao je Mask.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “ILON MASK NE RAZUME ZAŠTO NATO UOPŠTE POSTOJI: Poznati milioner OPLEO po Alijansi”

  1. Zlocinacka organizacija po zamislima i doktrini adolfa hitlera da bi zabladali celim svetom to je nato pakt nova verzija petog rajha i uspece sko im se srbi ne usprotive i sprece ih u nameri

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter