Izvor: Kurir.rs
28.12.2022 u 13:21
0

IMA LI ZAISTA NADE ZA MIR U UKRAJINI? „Kraj svakog rata je rezultat akcija na frontu i za pregovaračkim stolom!“

Prvi put neko od zvaničnika iz Kijeva pominje održavanje mirovnih pregovora.

TEŠKA SUTUACIJA U KIJEVU: Pantelejev: „Celu zimu ćemo živeti u režimu ekstremnih restrikcija struje i brojnih ograničenja!“

„Svaki rat se završava na diplomatski način. Kraj svakog rata je rezultat akcija na frontu i za pregovaračkim stolom“, rekao je Dmitro Kuleba, šef diplomatije Ukrajine.

Međutim, on traži da Rusija odgovara pred međunarodnim sudom pravde, kao uslov za pregovore.

Povodom gorepomenutih uslova i pregovora govorio je tokom javnog istupanja i Vladan Glišić, advokat i lider Narodne mreže i Uroš Nikolić, politikolog.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Glišić je prvo pričao o Vašingtonu, kao i da je sastanak sa Zelenskim bio priprema za finalne pregovore.

– Ne bi me iznenadilo da je Zelenski u izdašnom paketu dobio i nalog da spusti loptu i da razmisli o pregovorima. Ako žele da mu kažu da počne da pregovara, onda bi trebalo da mu pojačaju poziciju, a to je tih 1.800.000.000 dolara i Patriot koji je odbrambeni sistem. Moguće da mu je u Vašingtonu rečeno da stvari ne idu dobro i da je vreme, ako hoće nešto da sačuva od svoje pozicije, da počne da pregovara. Lepo je rekao predstavnik Rusije u UN ‘ove pregovore možemo da zamislimo bez Ukrajine, ali ne možemo bez Rusije – rekao je Glišić, pa nastavio:

– Pregovoraće će biti između SAD i Rusije, ali ne mogu da izostave Zelenskog iz tih pregovora, pa je zbog toga priprema krenula. Ako dođe do pregovora, onda svaka država gleda da pojača svoje napore kako bi bila u što boljoj poziciji. Sad postoji mogućnost da bude veoma dinamično pred pregovore. Pitanje pregovora je pod velikim znakom pitanja jer ni jedna strana nije ispunila ono što je obećala svojoj javnosti, a to je da niko ne bi smeo da izađe kao poražen, a u slučaju pregovora to je neizbežno.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter