Izvor: BSC happy portal
13.07.2023 u 07:35
0

LAVROV STAO NA PUT SPEKULACIJAMA: Informacije o mirovnim pregovorima za Ukrajinu u julu su LAŽNE

Informacije o mogućim mirovnim pregovorima o Ukrajini u julu su lažne vesti, jer Kijev i njegovi zapadni rukovodioci nastavljaju putem eskalacije neprijateljstava, saopštio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

LAVROV PRUŽA PUNU PODRŠKU: „Rusija solidarna sa srpskim narodom na KiM“

Nemačka televizija ARD izvestila je 26. juna da je u Kopenhagenu 24. juna održan međunarodni sastanak o Ukrajini „pod uslovima stroge tajnosti“ uz učešće diplomata zapadnih zemalja, kao i predstavnika Brazila, Indije, Kine i Južne Afrike.

Navodno bi se zvanični pregovori o mirovnom rešenju za Ukrajinu mogli održati u julu. „Nismo dobili nikakve naznake o tome.

Postoje razlozi za pretpostavku da je ovo lažna vest, s obzirom na upornu nameru Kijeva i njegovih zapadnih rukovaoca da eskaliraju neprijateljstva“, rekao je Lavrov u intervjuu za portal Lenta.

On je dodao da Rusija „nikada nije odbacila dijalog kao politički metod za postizanje ciljeva specijalne vojne operacije“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter