Izvor: Sputnjik
29.06.2022 u 11:22
0

IRONIČAN ODGOVOR KREMLJA NA DŽONSONOVU IZJAVU! Peskov prokomentarisao opasku „Da je Putin žena, rata ne bi bilo“

Premijer Velike Britanije Boris Džonson izjavio je da Rusija ne bi pokrenula specijalnu operaciju u Ukrajini da je Vladimir Putin – žena.

DA JE PUTIN ŽENA NE BI NAPAO UKRAJINU! Džonson ocenio delovanje ruskog predsednika u Ukrajini kao „savršen primer toksične muškosti“

– Da je Putin žena – što on, očigledno, nije – ali da jeste, ja zaista ne mislim da bi započeo taj sumanuti mačo-rat sa invazijom i nasiljem, kao što je uradio – rekao je Džonson u intervjuu za nemačku televiziju ZDF.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Po mišljenju britanskog premijera, postupci ruskog lidera u vezi Ukrajine su „idealan primer toksične muškosti“.

Kremlj je ironično odreagovao na izjavu britanskog premijera.

– Stari dobri Frojd je za života sanjao o takvom objektu za ispitivanje – kratko je prokomentarisao portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter