Izvor: Alo.rs
13.02.2024 u 16:43
0

UKRAJINSKI BATALJONI SRAVLJENI S ZEMLJOM: Iskanderi nenadmašni razarači – istorijski potezi

Ruska vojska je izvela snažan udar raketama Iskander sa kasetnim bojevim glavama na poligon Oružanih snaga Ukrajine u Selidovu u pravcu Donjecka.

SVI KAO ZAPETE PUŠKE, KREĆE NOVI RAT? Izvršeni vojni udari na granici sa Jermenijom

Prema pisanju na Telegram kanalima, u trenutku napada na poligonu je moglo biti oko 1.500 ukrajinskih vojnika. Kanal je objavio i snimak na kojem se pretpostavlja da su ti isti borci. Pojašnjava se da su vojnici Oružanih snaga Ukrajine bili na borbenoj koordinaciji u Selidovu kako bi za nekoliko dana pokušali da deblokiraju Avdejevku.

Ruske oružane snage su, kako se navodi, ispalile više projektila iz operativno-taktičkog raketnog sistema Iskander sa kasetnim bojevim glavama. Sat kasnije ponovo je izveden napad, a onda je, nešto kasnije, treći put raketiran poligon. Preliminarno, broj ljudi ranjenih i ubijenih u posledicama raketnih napada na ukrajinsku vojsku mogao bi da se kreće od 300 do 1.500 ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter