Izvor: Happy BSC
05.04.2022 u 10:05
0

ISPOVEST RANJENOG VOJNIKA IZ TAJNE UKRAJINSKE BOLNICE: Tri puta su proveravali da li sam mrtav, a ja živim za to da se ponovo VRATIM NA KRVAVI FRONT

Ukrajinski vojnik, koji očajnički želi da se priključi borbi čim zaleči rane krvavog rata, otkriva ratne strahote iz bolnice.

Naime, on se nalazi u tajnoj bolnici i trenutno leče rane od posledica jezivih borbi i rata širom Ukrajine, a kako kaže, jedina želja mu je da se vrati na bojno polje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U tajnoj bolnici koja leči ukrajinske trupe rečeno je da mnogi od onih koji su streljani i dignuti u vazduh u borbama za zaštitu glavnih gradova Ukrajine, žele da se vrate u krvavi rat.

Mitraljezac Artem (29), koji je ranjen u levu lopaticu tokom brutalne vatrene borbe protiv ruskih vojnika, bio je među herojskim trupama koje su za portal Miror pričale o strahotama rata iz bolnice na tajnoj lokaciji u Ukrajini.

„Došli su u tri talasa. Svaki put su sigurno mislili da smo svi mrtvi, ali smo se i dalje borili. Toliko ruskih vojnika je tog dana streljano i sve smo ih oterali nazad, ranili ili ubili. Želim da ozdravim što je pre moguće. Ja sam vojni čovek, ovo je moj poziv i želim da se vratim da pomognem u odbrani svoje zemlje. Rat se vodi u Ukrajini, na našoj zemlji. Došli su kod nas i uradili užasne stvari, tako da, naravno, želim da stignem na liniju fronta.

Artem, iz Dnjepra, ranjen je u drugoj nedelji invazije dok je iznosio još jednog stradalog saborca iz bitke i on i njegovi drugovi su postavljali bajonete – pripremajući se za borbu prsa u prsa.

„Bili smo u izviđačkoj grupi od oko 35 vojnika i postavili smo zamku, spremajući se da ih napadnemo, a zatim otvorili vatru. Nisu nas ni videli i bili su u šoku, očigledno su bili uplašeni. Nisu bili spremni i nisu bili svesni gde se nalaze. Ubio sam ih najmanje tri, možda i mnogo više“.

Ranjen je gelerima kada su ruski komandanti pozvali tenkove u bitku, a granata je eksplodirala u zid u blizini, ubivši saborca i raznevši mu rupu u levom ramenu i plućnom krilu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter