Izvor: Tanjug
25.09.2022 u 17:06
0

Italijani glasaju na parlamentarnim izborima koji bi politički kurs Italije mogli oštro da pomere udesno, u kritičnom trenutku za Evropu!

Italijani glasaju na parlamentarnim izborima koji bi, u kritičnom trenutku za Evropu, u jeku sukoba u Ukrajini i globalnog porasta cena energenata, politički kurs Italije mogli oštro da pomere udesno.

Biračka mesta su otvorena jutros u 07.00 sati i do podneva je izlaznost bila jednaka ili nešto manja nego u isto vreme tokom poslednjih opštih izbora održanih 2018. godine, prenosi AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Očekuje se da će brojanje glasačkih listića početi ubrzo nakon što se birališta zatvore večeras u 23.00 sata, sa projekcijama zasnovanim na delimičnim rezultatima koji se očekuju sutra, rano ujutro.

Objavljivanje rezultata istraživanja javnog mnjenja je zabranjeno u periodu od dve nedelje pre izbora, ali su ankete pre toga nagovestile da su najpopularniji liderka krajnje desnice Ðorđa Meloni i njena partija Braća Italije sa neofašističkim korenima.

To sugeriše da su Italijani spremni da prvi put od Drugog svetskog rata izglasaju krajnje desničarsku vladu.

„Danas možete pomoći u pisanju istorije“, tvitovala je jutros Melonijeva.

LIDER KRIMA: U potpunosti je sproveden plan regrutacije u okviru delimične mobilizacije!

Njena stranka je deo desničarskog saveza koji su sklopili sa Antimigrantskom Ligom Matea Salvinija i Forca Italija Silvija Berluskonija, premijera Italije u tri mandata.

Odmah iza Melonijeve po javnoj podršci je bivši premijer Enriko Leta i njegova Demokratska stranka levog centra.

Leta je tvitovao svoju fotografiju na glasačkoj kutiji i poruku „Dobro glasajte!“

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter