Izvor: Tanjug
28.08.2020 u 09:34
0

IZRAEL I HAMAS U RAKETNOJ VATRI: Situacija sve GORA!

Izreal i Hamas razmenjuju raketnu vatru u pojasu Gaze, a izraelska vojna komanda je saopštila da je izvršen napad na vojne ciljeve u pojasu Gaze, među kojima je i pogon za proizvodnju naoružanja.

PROČITAJTE JOŠ…

Video PRETUČENU ženu, pa NASMRT IZBO LJUBAVNIKA?! Poznanici OTKRILI nove detalje UŽASA kod Knića

DANAS JE VELIKA GOSPOJINA: Na praznik majki i žena jedna stvar se NIKAKO NE RADI

NOĆ U BEOGRADU: Udesi, pomoć hroničnim bolesnicima

RANIJE NEGO PLANIRANO: Ukrajina DANAS zatvara granice za strance!

Rano jutros je iz pojasa Gaze ispaljeno šest raketa na izraelsku teritoriju, ali nema izveštaja o žrtvama ili materijalnoj šteti.

U poslednjih nekoliko nedelja Izrael i proiranski, šiitski Hamas su nekoliko puta razmenjivali vatru, uključujući i zapaljive balone lansirane na izraelski teritoriju.

Dok Egipat i Katar nastoje da posreduju u postizanju privremenog prekida vatre, Hamas vrši kontinuirani pritisak na jevrejsku državu da ograniči blokadu pojasa Gaze i dozvoli rad na velikim razvojnim projektima.

Visoki zvaničnik Hamasa Basem Naim upozorio je da bi dalja eskalacija već inače teške situacije u pojasu Gaze mogla da rezultira „eksplozijom u kojoj bi se sve otelo kontroli“.

Zbog izraelske blokade Gaze lokalna ekonomija je na rubu kolapsa, a više od polovine radno sposobnih bez posla.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter