Izvor:
30.10.2023 u 11:34
0

„CELA PORODICA JE POBIJENA“: Izraelska oklopna vozila blizu grada Gaza (VIDEO)

Izraelski tenk i oklopno vozilo presekli su danas put od severa ka jugu Pojasa Gaze, čime su se približili gradu Gazi, rekli su palestinski očevici.

DRAMATIČNE SCENE NA AERODROMU: Demonstranti jure da linčuju Izraelce, oglasilo se ministarstvo

Tenkovi su vođeni kod Salah-al-Din puta, u blizini raskrsnice Karni-Necarim, čime se pojavila sumnja se radi o napredovanju ka najvećem gradu palestinske enklave.

navodi da video snimak, koji kruži društvenim mrežama, pokazuje automobil koji vrši zaokret kada mu prilazi tenk, otvara vatru i uništava vozilo.

„Automobil je uništen, cela porodica je pobijena“, viče jedna osoba na mestu nesreće, dok beži i viče ostalim vozilima da se okrenu nazad.

Portparol izraelskih odbrambenih snaga Danijel Hagari govorio je o tenkovima na jutarnjem brifingu i odbio je da da više informacija.

Put Salah-al-Din je jedna od dve rute koje Palestinci sa severnog dela Pojasa Gaze koriste da se evakuišu na jug, kako im je zahtevao Izrael. Mnogi su ga koristili, jer alternativni priobalski put se smatra opasnim, pošto je u dometu izraelske mornarice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter