Izvor: BSC Happy
10.03.2024 u 18:16
0

JA SVOJE SABORCE TRETIRAM KAO SPARTANCE PUTIN otkrio kako razgovara sa PRIPADNICIMA SVO pa rekao šta je tajna AUTORITETA koji ima

Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da se trudi da ne pokazuje emocije na sastancima sa pripadnicima koji učestvuju u specijalnoj vojnoj operaciji (SVO), ali da su takvi susreti za njega najemotivniji.

„Najupečatljiviji događaji su, naravno, susreti sa našim momcima ili ženama, našim devojkama koje služe u zoni Severnog vojnog okruga ili sa članovima njihovih porodica“, rekao je Putin tokom sastanka sa diplomcima Više vojne škole vazduhoplovstva u gradu Krasnodaru na jugu Rusije.

Putin je rekao diplomcima, govoreći o načinima efikasnog očvršćavanja, da je praktično eliminisao alkohol i da se trudi da ne pije jaka pića, prenela je agencija RIA Novosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter