Izvor: Kurir/BSC Happy
10.03.2024 u 17:07
1

BIBI, TI I JA ĆEMO IMATI ’DOĐI KOD ISUSA’ SASTANAK BAJDEN šokirao sve izjavom o razgovoru NJEGA i NETANJAHUA o GAZI VIDEO

Britanska agencija navodi da deluje da je Bajden ovim komentarom još više pokazao frustraciju u vezi sa Netanjahuovim odnosom prema dostavi pomoći palestinskoj enklavi.

Navodi se da je klip u petak uveče na društvenim mrežama objavio demokratski konsultant Sojer Heket.

ČAK I PAPA FRANJA ZNA ISTINU UKRAJINCI, dignite belu zastavu i pustite braću RUSE da urade svoje – ZAPADNJACI pene od besa

Na snimku se Bajden vidi kako priča sa Majklom Benetom, demokratskim senatorom iz Kolorada, kao i šefom Stejt departmenta Entonijem Blinkenom i ministrom saobraćaja Pitom Butidžigom.

U klipu, koji je na Jutjubu objavila i agencija AP, čuje se kako Benet kaže Bajdenu da treba i dalje pritiskati Izrael da dozvoli ulazak većih količina humanitarne pomoći u Pojas Gaze.

  • Rekao sam mu, Bibi, i nemojte ovo da ponavljate, ali ti i ja ćemo imati sastanak „dođi kod Isusa“ – kazao je Bajden, koristeći Netanjahuov nadimak.

Pomoćnik predsednika Amerike tada je Bajdenu došapnuo da je mikrofon uključen.

  • Ovde sam na vrućem mikrofonu. Dobro. To je dobro – rekao je potom šef Bele kuće.

Rojters objašnjava da je „dođi kod Isusa“ izraz koji Amerikanci koriste u smislu potrebe da se obavi ozbiljan razgovor.

Navodi se da su novinari pitali Bajdena o ovom komentaru dok je ulazio u predsednički avion na putu za Filadelfiju.

– Nisam to rekao – prvobitno je odgovorio Bajden, a Rojters navodi da je on verovatno tu mislio da nije pominjao to u delu govora u Kongresa koji je bio posvećen stanju u Pojasu Gaze.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “BIBI, TI I JA ĆEMO IMATI ’DOĐI KOD ISUSA’ SASTANAK BAJDEN šokirao sve izjavom o razgovoru NJEGA i NETANJAHUA o GAZI VIDEO”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter