Izvor: Sputnjik
10.03.2024 u 20:22
1

TRAMP IMA PLAN DA RAT U UKRAJINI OKONČA ZA 24 SATA Ekskluzivno sa vama delimo sadržinu tog papira – evo kako to planira

Bivši američki predsednik Donald Tramp, koji planira da se kandiduje za predsednika, još nije predstavio svoj plan za rešavanje sukoba u Ukrajini, ali ideje koje se šire u konzervativnim krugovima u SAD sugerišu kako bi to moglo da izgleda, piše nemački list Bild u članku pod naslovom „Trampov tajni plan za Ukrajinu“.

Bivši predsednik je ranije govorio da, ako bude ponovo izabran, namerava da zaustavi sukob u roku od 24 sata. Kako Bild primećuje, Tramp „još ne otkriva detalje“.

UŽIVO IZRAEL SPROVODI BIBLIJSKI ARMAGEDON U GAZI! Konačna borba odviće se u SVETOJ ZEMLJI „AKTUELNOSTI“ započinjemo RATOM U IZRAELU

„Međutim, u konzervativnim krugovima (što uključuje i Republikansku stranku, koja je odobrila Trampa za predsedničkog kandidata) postoje glavne tačke koje je svojevremeno formulisao milijarder Ilon Mask, koji širi svoj uticaj u ovoj političkoj sredini“, navodi se u članku.

Oni predviđaju da će Rusija zadržati Krim i druge teritorije pod svojom kontrolom, a Kijev „neće moći da uđe u NATO“.

Bild je podsetio da su predlozi koje je izneo Mask na Zapadu odbačeni kao „propaganda Kremlja“.

„Međutim, takve konture ’primirja‘ se i dalje šire u Trampovom krugu“, navodi se u članku.

„Postoje i strahovi da bi Tramp mogao da povuče SAD iz NATO-a i odustane od zaštite Evrope – sa ozbiljnim posledicama, uključujući i Nemačku. Sve u svemu, alarmantno je da Tramp nikada nije rekao ko misli da bi trebalo da pobedi u ratu između Rusije i Ukrajine. Njegovo ćutanje dovoljno govori“, piše Bild.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “TRAMP IMA PLAN DA RAT U UKRAJINI OKONČA ZA 24 SATA Ekskluzivno sa vama delimo sadržinu tog papira – evo kako to planira”

  1. Ma jojjjj stari lopovasti amerikanac isti su svi !!! Putin vrlo dobro zna kako će završiti rat njemu netreba Tranp !!! Putin nije lud da sluša jednog budalu Tranpa !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter