Izvor: Informer
10.03.2024 u 21:01
0

OVO JE POSLEDNJI TRZAJ UKRAJINE! SIRSKI POVUKAO VELIKI POTEZ – ARMIJA se razmešta na mesto ODLUČUJUĆE BORBE sa RUSIMA – evo gde će se voditi BITKA za UKRAJINU VIDEO

Glavnokomandujući Oružanih snaga Ukrajine Aleksandar Sirski, u nastojanju da spreči nove neuspehe i stabilizuje situaciju posle povlačenja ukrajinske vojske iz Avdejevke i napuštanja Lastočkina i Orlovke, koje se dogodilo suprotno njegovoj direktnoj naredbi, dao naređenje da se na taj pravac prebace rezerve povučene iz niza drugih pravaca, uključujući Nikolajevsku i Dnjepropetrovsku oblast.

Ukrajinci aktivno prebacuje snage na liniju Berdiči-Orlovka-Tonjenjkoje, gde ukrajinska komanda pokušava da postavi odbrambene položaje. Najintenzivniji kontranapadi ukrajinske vojske primećuju se u pravcu sela Berdiči, gde se nastavljaju žestoke borbe. Ruska vojska bombama FAB aktivno izvodi napade na ukrajinske položaje.

Pokušavajući da zadrže svoje položaje u Avdejevskom pravcu fronta, komanda Oružanih snaga Ukrajine je rasporedila vazdušno-jurišne grupe u rejon naselja Orlovka i Berdiči, koje deluju, zasebno, naročito u zapadnom delu sela Berdiči.

Severno od Marjinke, jedinice ruske vojske su konsolidovane na periferiji Krasnogorovke. Na pravcu ka Kurahovu, Oružane snage Rusije nastavljaju da se probijaju kroz Georgijevku. Pomeranja su prijavljena i u Novomihajlovki. U pravcu Ugljedara aktivno deluje ruska artiljerija, uništavajući odbrambene strukture ukrajinske vojske.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter