Izvor: alo
18.03.2024 u 10:30
1

JEDAN JE LIDER, JEDAN JE PUTIN! RUSI UJEDNJENI KAO NIKAD PRE: Cela Rusija slavi NOVOG-STAROG PREDSEDNIKA, jedinog pravog i jedinog pozdanog

Međunarodni posmatrač o predsedničkim izborima u Rusiji

Predsednik Srpske narodne partije (SNP) Nenad Popović rekao je sinoć da prvi rezultati predsedničkih izbora u Rusiji, prema kojima ubedljivo vodi aktuelni predsednik Vladimir Putin, pokazuju da su se građani Rusije ujedinili oko svoga lidera, što se uvek dešava u teškim trenucima.

PUTIN JE ISTORIJSKA LIČNOST A NJEGOVA POBEDA ĆE SE PAMTITI: Prebrojano 99,71 odsto glasova, Putin osvojio više od 87 odsto

 

 

„Mislim da je u ovom slučaju narod zaista reagovao onako kako se dešava kada ih svi napadaju, kada ih celi svet napada, da su se ljudi ujednili. Ujedinili su se oko svoga lidera, što se uvek dešava u teškim trenucima”, izjavio je Popović za „Tanjug“.

Popović, koji se trenutno nalazi u Moskvi, gde prati izbore kao međunarodni posmatrač, rekao je da je ovakav rezultat Putina veći nego što je bilo ko očekivao, jer se po procenama govorilo da će on osvojiti između 75 i 77 odsto glasova.Prema rezultatima koje je Popović predstavio, na drugom mestu trenutno je kandidat Komunističke partije Ruske Federacije Nikolaj Haritonov sa 3,95 odsto glasova, Vladislav Davankov je osvojio 3,81 odsto, a Leonid Slutski 3,01 odsto glasova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “JEDAN JE LIDER, JEDAN JE PUTIN! RUSI UJEDNJENI KAO NIKAD PRE: Cela Rusija slavi NOVOG-STAROG PREDSEDNIKA, jedinog pravog i jedinog pozdanog”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter