Izvor: informer
18.03.2024 u 10:44
0

ZELENSKOM ĆE SE SUDITI U HAGU, PADAJU „VAMPIRI“ IZNAD BELGOROSKE: Nakon isatorijske pobede PUTIN najavio okret u politici Evrope

Koja je Putinova poruka?! Predsednik Rusije piše istoriju, poručio ovo nakon 58 miliona osvojenih glasova i zaledio svet

Putin o predsedničkim izborima

Vladimir Putin je rekao da su predsedničkih izbori manifestacija poverenja građana Rusije. Za svoj peti predsednički mandat građanima poručuje da Rusija mora biti još jača i efikasnija.

– Prinuđeni smo da bukvalno branimo interese naših građana sa oružjem u ruci – poručio je Putin.

Za ukrajinskog predsednika izbori u Rusiji nisu legitimni, već su „simulacija izbora“.

Zelenski: Putinu treba suditi u Hagu

– Putinu treba suditi u Hagu. To je ono što moramo da obezbedimo – poručuje Volodimir Zelenski.

Međutim, izborne aktivnosti i kritike nisu umanjile borbe na ukrajinskom frontu.

 

Grupa Centar pogađa kod Avedejevke

Artiljerijske jedinice višecevnih raketnih sistema „Uragan“ ruske vojne grupacije „Centar“ gađali su ukrajinsku kolonu vozila s municijom i hranom na putu koji se nalazi severozapadno od Avdejevke, rečeno je novinarima u ruskom vojnom resoru.

 

Iznad Belgorodske oblasti Rusije uništeno 10 projektila „vampir“

Ruski sistemi protivvazduhoplovne odbrane uništili su iznad Belgorodske oblasti 10 projektila ispaljenih iz višecevnih raketnih bacača „vampir“, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Rusije.
Gradonačelnik Belgoroda saopštio je da je tokom ukrajinskog granatiranja tog grada jutros ranjen jedan čovek.

 

 

Putin ne isključuje formiranje „sanitarne zone“ u Ukrajini

Predsednik Rusije Vladimir Putin nije isključio mogućnost stvaranja „sanitarne zone“ u Ukrajini, koja neće biti dostupna ukajinskim vojnicima i inostranoj vojnoj tehnici.

– Ne isključujem, imajući u vidu tragične događaje od danas, da ćemo biti prinuđeni da u nekom trenutku, kada budemo procenili da je to svrsishodno, da stvorimo određenu ‘sanitarnu zonu’ na današnjim teritorijama koje su pod kontrolom kijevskog režima – rekao je Putin novinarima, odgovarajući na pitanje da li će biti neophodno pripajanje Harkovske oblasti Rusiji da bi se zaštitila Belgorodska oblast.

 

Ekplozije kod Hmeljske oblasti

Eksplozije su odjeknule u Poltavskoj i Hmeljnickoj oblasti, koje su pod kontrolom Kijeva, prenosi ukrajinski portal „Strana“.

 

TRAMP OBEĆAO KRV NA ULICAMA ZBOG REZULTATA IZBORA: Ako ne pobedi, neće ih više biti..

Uništena dva ukrajinska punkta za upravljanje dronovima

Borci ruske vojne grupacije „Istok“ uništili su dva ukrajnska punkta za upravljanje bespilotnim letelicama, saopštio je načelnik pres-centra te grupacije Aleksandar Gordejev.

On je podsetio da su tokom proteklog dana odredi „Istoka“ oslobodili naselje Mirno u Zaporoškoj oblasti. Ruska vojska je odbila i kontranapad formacija 72. mehanizovane brigade Oružanih snaga Ukrajine na području Vodjanog u Donjeckoj Narodnoj Republici.

Ukrajinske snage su izgubile više od 120 vojnika i tri automobila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter