Izvor: novosti
01.09.2023 u 15:55
0

KADIROV NAJAVLJUJE ODMAZDU: Amerika uvela sankcije njegovoj majci – Američki zločinci, nećete se izvući

Nakon što je majka zloglasnog čečenskog lidera stavljena na listu sankcija SAD, Ramzan Kadirov je u najnovijem videu objavljenom na Telegramu uputio direktne pretnje Amerikancima i NATO alijansi.

Ovo nam samo razvezuje ruke. Ako su države za sebe legalizovale takve zločinačke metode, onda nećemo biti ograničeni nikakvim granicama. Gruzija, Ukrajina – sve su to američki projekti na postsovjetskom prostoru, a da ne govorimo o drugim sukobima u svetu, pokrenuti iz fiktivnih razloga. A ako se američki kriminalci izvuku, neće sa Rusijom.

TEORIJE ZAVERE ILI PAK ISTINA: „Živ je, zdrav i slobodan, znam gde se skriva“ priča se nakon Prigožinove sahrane

;

– Neka uživaju u našim bezbolnim sankcijama. Nastavićemo da lomimo kičmu ukrajinsko-NATO bandama. Možemo ići čak do Elbe, kao što je to jednom učinio Visaitov u ratu protiv nacista. Stejt departmentu je previše udobno da gura ukrajinski narod u smrt i krije se iza mirne demokratije. Neophodno je razbiti ovu američku gadost – rekao je Kadirov. ;

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter