Izvor: Afera
30.03.2024 u 12:35
2

RUSKE SNAGE NAPREDUJU PA IM TO ULIVA NESIGURNOST, TE MUČE SRBIJU! PREDSEDNIK SRBIJE sasuo istinu u lice CELOM ZAPADU

Kako je istakao predsednik Vučić, reč je o pritisku na srpski narod zbog vojne neutralnosti, odnosa prema sukobu u Ukrajini i treći razlog je taj da zapadne zemlje osećaju veliki pritisak zbog napretka ruskih snaga i nesigurnosti oko okončanja rata u Ukrajini još su dodatno opterećeni porukama iz Moskve koja se poziva na kosovski presedan.

– Za nas je mir prioritetni interes i od strahovitog je značaja. Dobili smo najnovije podatke za februar koliko je ekonomski napredak Srbije i veći nego što smo očekivali. Sloboda je takođe nešto čime se ponosimo. Od dolaska Kurtija na vlast Priština je neprestano eskalirala situaciju. Imamo više od 400 napada na Srbe, njihovu imovinu i crkve – ističe predsednik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “RUSKE SNAGE NAPREDUJU PA IM TO ULIVA NESIGURNOST, TE MUČE SRBIJU! PREDSEDNIK SRBIJE sasuo istinu u lice CELOM ZAPADU”

  1. I sta si ti nama sad rekao,da je totalna nestabilnost u zemlji i gde je taj prioritetni mir i jaka ekonomija za sta se navodno zalazes?

    0
    1
    Odgovori
  2. I sta si ti nama sad rekao,da je totalna nestabilnost u zemlji gde je onda taj prioritetni mir i jaka ekonomija za sta se navodno zalazes?

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter