Izvor: Happy BSC
07.10.2022 u 15:50
0

KADIROV POŽELEO PUTINU DOBRO ZDRAVLJE I DUG ŽIVOT! „Pretvorio je Rusiju u jednu od najmoćnijih svetskih sila i omogućio narodu da bira svoju budućnost“ (VIDEO)

Vođa Čečena Ramzan Kadirov objavio je novi video na svom Telegram kanalu u kome je čestitao rođendan „narodnom lideru, jednoj od najuticajnijih i najistaknutijih ličnosti našeg vremena, patriot broj jedan u svetu, i predsedniku Ruske Federacije Vladimiru Vladimirovič Putinu“ koji puni 70 godina!

Putin UNAPREDIO Ramzana Kadirova! Lider Čečenije izjavio da je ovo za njega velika čast

– Sa posebnom toplinom i entuzijazmom dočekujemo ovaj značajan datum. Ruski predsednik Vladimir Putin odigrao je ključnu ulogu u sudbini čečenskog naroda. U najtežim vremenima za region, snažno je podržao kurs našeg prvog predsednika, heroja Rusije Ahmat-Hadži Kadirova, spasio republiku podignutu iz ruševina, a istovremeno i celu Rusiju od totalnog nasilja međunarodnog terorizma i banditizma. Upravo je Vladimir Putin, zajedno sa Ahmat-Hadži Kadirovimim obezbedio našem narodu pravo da bira svoju budućnost. Ostvarenje ovog prava 2003. godine tokom opšteg referenduma omogućilo nam je da zauvek postanemo deo velike Rusije, da postignemo održivi razvoj, blagostanje i prosperitet. Zato ceo čečenski narod u potpunosti i jednoglasno podržava i unutrašnjepolitički i međunarodni kurs Vladimira Putina – napisao je Kadirov. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema njegovim rečima, na čelu zemlje koja je bila u dubokoj ekonomskoj i političkoj krizi, uspeo je da reši glavne probleme države u najkraćem mogućem roku i pretvori Rusiju u jednu od najmoćnijih svetskih sila.

– Danas ni kolektivni Zapad ni Evropa, a još manje Ukrajina, ne mogu osporiti ovu očiglednu i nespornu činjenicu. I tako će uvek biti! Putin je promenio svetsku poziciju Rusije i naterao da računa sa pozicijom naše velike države! U svoje lično ime i u ime celog čečenskog naroda, iskreno čestitam predsedniku Rusije Vladimiru Putinu 70. rođendan! Želim mu dobro zdravlje, dug život i uspeh u služenju našoj velikoj Otadžbini – Rusiji! – poručio je lider Čečena. 



*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter