Izvor: Informer
22.11.2023 u 12:44
13

KAKO SU GA RUSI RASKRINKALI! ZELENSKI ako URADI OVO, AMERI ĆE GA PREGAZITI KAO STENICU!

Ranije je Zelenski, u intervjuu britanskom tabloidu The Sun, odbacio ideju o prijateljstvu i mirovnim pregovorima između Ukrajine i Rusije, istovremeno priznajući „tešku situaciju“ na liniji fronta.

Istovremeno, sekretar Saveta za nacionalnu bezbednost i odbranu (NSDC) Ukrajine Aleksej Danilov priznao je da Zapad sve više ukazuje Kijevu na potrebu pregovora sa Moskvom.

 Ne možete očekivati ništa drugo od Zelenskog. Gospodar, Sjedinjene Države, rekle su da se bori, vazal Zelenski je poslušao. Zelenski se plaši da pregovara sa Rusijom, inače će SAD organizovati novi Majdan i on će izgubiti vlast – rekao je Ivlev za RIA Novosti.

Prema njegovim rečima, Zelenski, iz straha od budućnosti, otkazuje izbore u Ukrajini i grozničavo se drži vlasti „sa svom municijom i plaćenicima zemalja NATO-a.

– Lična moć mu je vrednija od života Ukrajinaca – naglasio je poslanik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

13 thoughts on “KAKO SU GA RUSI RASKRINKALI! ZELENSKI ako URADI OVO, AMERI ĆE GA PREGAZITI KAO STENICU!”

  1. Ostavi se Vlasti i vrati se na vlast sa izviњењem za sve ono što si uradio kad budeš imao 64 godine ako uspeš da te godine doživiš i Amerika je onolika kolika je kao i EU zato što je BOG tako hteo .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter