Izvor: Tanjug
18.06.2022 u 16:54
0

KALINJINGRAD POSTAJE IZOLOVAN Litvanci zabranjuju tranzit ruske robe preko njihove teritorije!

Vlasti Litvanije saopštile su da stupa na snagu zabrana tranzita robe pod sankcijama EU preko njihove teritorije ka ruskoj enklavi Kalinjingrad.

Vest o zabrani objavio je u petak, na video snimku, guverner regiona Anton Alikanov, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na listi sankcija EU nalaze se ugalj, metali, građevinski materijali i napredna tehnologija, a Alikanov je saopštio da će zabrana obuhvatiti oko 50 odsto artikala koje Kalinjingrad uvozi.

Smešten između članica EU i NATO Poljske i Litvanije, Kalinjingrad se snabdeva iz Rusije, železnicom i gasovodima preko Litvanije.

KAO DA NISU POD SANKCIJAMA Na Međunarodnom ekonomskom forumu u Sankt Peterburgu učestvovalo je oko 14.000 ljudi, predstavnika 130 zemalja!

Ova enklava je mesto u kojem se nalazi štab ruske Baltičke flote, a tu enklavu je Crvena armija zauzela od nacističke Nemačke u aprilu 1945. godine i ustupljena je Sovjetskom Savezu posle Drugog svetskog rata.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter