Izvor: Tanjug
10.05.2023 u 21:46
1

„RUSI SE POVLAČE, BLIŽI SE KRAJ RATA“: Ukrajinci optimistično likuju

Visoki ukrajinski vojni zapovednik tvrdi da su se ruske snage u nekim delovima Bahmuta povukle više od dva kilometra pod pritiskom jedinica ukrajinske vojske.

General-pukovnik Oleksandr Sirski, koji je na čelu ukrajinskih kopnenih snaga objavio je na svom Telegram kanalu da se ruske snage u nekim delovima fronta oko Bahmuta povlače.

Ministar spoljnih poslova Ukrajine Dmitro Kuleba rekao je da se o očekivanoj kontraofanzivi Ukrajine ne razmišlja kao o poslednjoj fazi rata, jer, kako je rekao „ne znamo šta će iz toga proizaći“.

HTELI STE RAT, DOBIĆETE GA: Rusi zbijaju redove, vojska se popunjava

– Ako bismo uspeli da oslobodimo naše teritorije ovom kontraofanzivom, mogli bismo da kažemo da je to bila poslednji čin ratne drame, ali ako ne uspemo u tome to znači da se moramo pripremiti za sledeću kontraofanzivu – istakao je Kuleba.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„RUSI SE POVLAČE, BLIŽI SE KRAJ RATA“: Ukrajinci optimistično likuju”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter