Izvor: Alo.rs
02.01.2023 u 11:48
0

KIJEV U HAOSU: Oglasio se Kličko!

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko saopštio je da su sinoć u Kijevu usled granatiranja, oštećeni energetski objekti što je dovelo do nestanka struje.

– Oštećeni su objekti energetske infrastrukture. U gradu nema struje, a neki objekti su ostali i bez grejanja, napisao je Kličko na svom Telegram kanalu.

Načelnik Kijevske regionalne administracije Aleksij Kuleba rekao je da su Rusi lansirali iranske dronove „šehid“.

– Bučno je u regionu i u prestonici. Rusi su lansirali nekoliko bespilotnih letelica ‘šehid’. Gađaju vitalne infrastrukturne objekte, delovao je i naš PVO sistem. Kao posledica granatiranja, nestala je struja, rekao je on.

Sinoć su ukrajinski mediji izvestili o snažnim eksplozijama u Kijevu. U gradu je objavljena vazdušna uzbuna. Eksplozije su se čule u okrugu Golosejevski na jugozapadu Kijeva i u levom delu grada.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter