Izvor: tanjug
15.08.2022 u 13:22
0

KINA PROTIV BILO KAKVIH VEZA IZMEĐU VAŠINGTONA I TAJPEJA: SAD da snose sve posledice koje je izazvala poseta kongresmena Tajvanu!

Kina se čvrsto protivi bilo kakvoj vrsti zvaničnih veza između SAD-a i kineskog regiona Tajvana i preduzeće odlučne kontramere kako bi reagovala na provokacije od strane SAD, izjavio je portparol kineske ambasade u Vašingtonu Liju Pengju povodom posete delegacije američkog Kongresa Tajvanu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Liju smatra da je odgovornost za trenutne tenzije u Tajvanskom moreuzu potpuno na američkoj strani i dodaje da SAD treba da snose sve posledice koje je izazvala poseta kongresmena Tajvanu, prenosi Kineski međunarodni radio.

KINA OSUDILA POSETU AMERIČKIH KONGRESMENA TAJVANU: Potpuno se razotkriva lice SAD kao nekoga ko razara mir i stabilnost u Tajvanskom moreuzu

Prema oceni kineskog diplomate, najnovija poseta američkih kongresmena Tajvanu još jednom dokazuje da SAD ne žele stabilnost u Tajvanskom moreuzu i da nisu štedele napore da podstaknu sukob između dve strane i mešaju se u unutrašnje stvari Kine.

Kineska vojska održala je danas nove vežbe u blizini Tajvana, u momentu kada je grupa američkih kongresmena posetila Tajpej i sastala se sa predsednicom Tajvana Caj Ing-ven.

Ranije ovog meseca Tajvan je posetila i predsedavajuća Predstavničkog doma Kongresa SAD Nensi Pelosi, što je izazvalo oštru rekaciju Kine, koja je zbog toga pokrenula velike vežbe oko Tajvana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter