Izvor: Kurir.rs
08.01.2024 u 12:47
1

KINDŽALI ĆE UĆI U ISTORIJU MONSTRUOZNE MOĆI: Rusija se oglasila posle brutalnih udara

Rusija je saopštila da je danas izvela masovne udare na vojne i industrijske objekte u Ukrajini, u kojima su korišćeni hipersonični raketni sistemi Kinžal.

HITNO OBRAĆANJE RUSKE VOJSKE: Megamoćno oružje bačeno na Ukrajinu – KINDŽALI RAZARAJU

„Jutros je izvršen grupni udar visoko preciznim oružjem velikog dometa morskog i vazdušnog baziranja, uključujući hipersonični raketni sistem Kinžal, na objekte vojno-industrijskog kompleksa Ukrajine“, navedeno je u saopštenju ruskog Ministarstva odbrane, prenosi agencija RIA Novosti.

Dodaje se da su ruske raketne snage, artiljerija i jurišni dronovi napali ljudstvo i opremu Oružanih snaga Ukrajine u 108 regiona i iz 113 artiljerijskih jedinica na vatrenim položajima, kao i komandno mesto 101. brigade ukrajinske teritorijalne odbrane.

Ukrajina je prethodno saopštila da je Rusija jutros pokrenula veliki raketni udar na nekoliko ukrajinskih regiona, u kojem je poginulo više ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “KINDŽALI ĆE UĆI U ISTORIJU MONSTRUOZNE MOĆI: Rusija se oglasila posle brutalnih udara”

  1. VREME JE BILO DA RUSIJA POKAŽE KO JE USTVARI PRAVA VOJNA SILA U SVETU, NATO, VOĐEN SAD-om i EU-om, su samo bukači i grlati, a kada grmi i seva nigde ih nema……
    TREBALO JE JOŠ NA POČETKU VOJNE OPERACIJE U UKRAINI DA SRAVNE KIJEV PO ISTOM PRINCIPU KAO IZRAJEL GAZU, DO ZEMLJE REDOM ZGRADU PO ZGRADU……..

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter