Izvor: Alo.rs
08.01.2024 u 13:12
2

NEMAČKA PUCA PO ŠAVOVIMA, IMA LI SPASA? Stala proizvodnja Folksvagena

Farmeri u Emdenu (Donja Saksonija) zaustavili su proizvodnju u Folksvagenu, prenosi danas BILD. Ulazi u fabrike su blokirani zbog protesta.

KAKAV SUROV UDARAC ZA ŠOLCA: Čitava Nemačka danas staje, ovakav protest se ne pamti!

„Proizvodnja je za danas završena“, rekla je portparolka VW-a i dodala da zaposleni ne dolaze na posao.

Inače, planirano je bilo da proizvodnja električnih automobila ponovo krene sledeće nedelje, nakon božićnih praznika. Za sada se ne zna tačno koliko je zaposlenih pogođeno ovom blokadom, ali bi proizvodnja, navodno, trebalo da se nastavi u utorak.

Podsećamo, cela Nemačka je od sinoć paralisana, usled protesta farmera koji su došli traktorima u Berlin i Minhen, nezadovoljni novim merama vlade.

Prema berlinskoj policiji, protesti poljoprivrednika u prestonici su dosad bili mirni, izuzev nekih incidenata: jedan vozač je pokušao da probije blokadu i odgurne ljude, a jedno lice je lakše povređeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “NEMAČKA PUCA PO ŠAVOVIMA, IMA LI SPASA? Stala proizvodnja Folksvagena”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter