Izvor: tanjug
31.07.2021 u 07:44
0

KORONA U OLIMPIJSKOM SELU: Još 21 slučaj zaraze, menju inficiranima nema sportista

Organizacioni komitet Olimpijskih igara u Tokiju saopštio je jutros da je potvrđen još 21 nov slučaj kovida 19 u vezi sa Igrama, ali među kojima, međutim, nema sportista.

Time se ukupan broj zaraženih tokom Olimpijskih igara popeo na 241. Reč je pretežno o zvaničnicima uključenim u organizaciju, saopštio je komitet, dodajući da niko od obolelih nije odseo u Olimpijskom selu. 

VAŽNO:

PREDSEDNIK VUČIĆ RAZGOVARAO SA ERDOGANOM: Glavna tema situacija u regionu!

UKINUT PRITVOR ALEKSANDRU JOVIČIĆU! Bivši predsednik opštine Palilula dobio nanogucu!

TRAGEDIJA U UŽICU: Tinejdžer izbo komšiju nožem!

ODLUKA SKUPŠTINE REPUBLIKE SRPSKE! Incku ovo nije prošlo!

U saopštenju se dodaje da je do četvcrtka u Japan stiglo 40.558 osoba koje na neki način prisustvuju Olimpijskim igrama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter