Izvor: Tanjug
02.04.2023 u 12:15
0

UKRAJINSKO GRANATIRANJE AMERIČKIM ČUDOVIŠTEM HIMARS: Pale granate na Melitopolj!

Ukrajinska je ispalila jutros sedam granata na Melitopolj, koji se nalazi u regionu Zaporožja, ali šest projektila je presrela ruska PVO, dok je jedan pogodio depo lokomotiva, izjavio je Vladimir Rogov, lider pokreta Zajedno sa Rusijom.

On je dodao da je, prema preliminarnim podacima, granatiranje izvedeno iz američkog višecevnog raketnog sistema HIMARS.

Rogov je ranije danas rekao da se u 09.48 po moskovskom vremenu čulo nekoliko eksplozija u različitim delovima Melitopolja.

„MOLIĆEMO PEKING DA NE POMAŽE RUSIJI“: Ursula fon der Lajen i Makron idu u Kinu!

Ruske snage uništile su dve ukrajinske haubice na desnoj obali Dnjepra u Hersonskoj oblasti, izjavio je danas portparol regionalnih hitnih službi Hersonske oblasti.

– Juče je u rejonu naselja Milovoe uništena haubica 2S3 Akacija sa municijom, a pet pripadnika ukrajinskih oružanih snaga je poginulo. Noću je artiljerijskom vatrom uništena haubica D-30 sa municijom u rejonu Kamišana, a poginula su četiri vojnika ukrajinskih oružanih snaga, dok su trojica ranjena –  rekao je on.

Zauzvrat, ukrajinska artiljerija je u nedelju uveče ispalila 38 granata na civilnu infrastrukturu u 4 naselja na levoj obali Dnjepra u Hersonskoj oblasti.

Ruska borbena grupa Zapad eliminisala je u poslednja 24 sata pet ukrajinskih izviđačkih grupa na pravcu Kupjanska, izjavio je portparol borbene grupe Sergej Zibinski.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter