Izvor: Tanjug
09.11.2023 u 07:54
4

KRVAVA OSVETA IRAČANA PROTIV AMERIKANACA: NAPAD na BAZU JENKIJA U SRCU IRAKA! Vreme je da OKUPATORI ODU!

Naoružani dron je gađao sinoć bazu Al Harir u severnom Iraku u kojoj se nalaze američke snage, objavio je Rojters, pozivajući se na neimenovane izvore.

Britanska agencija javlja i da su se oglasila sirene za vazdušnu opasnost u ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Bagdadu, ali zasad nema informacijama o žrtvama.

Američke i međunarodne snage sa sedištem u Iraku i u Siriji su poslednjih nedelja u stanju pripravnosti usled desetina napada na njihove baze otkako je izbio rat između Izraela i palestinske militantne grupe Hamas. Odgovornost za najveći broj napada preuzela je militantna grupa „Islamski otpor u Iraku“, rekavši da su oni odgovor na američku podršku Izraelu u ratu protiv Hamasa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

4 thoughts on “KRVAVA OSVETA IRAČANA PROTIV AMERIKANACA: NAPAD na BAZU JENKIJA U SRCU IRAKA! Vreme je da OKUPATORI ODU!”

  1. Nemam ništa protiv Amerikanaca ali protiv Baza imam, kada bi se svi dogovorili u isto vreme da sve njihove Baze rasporedjene svugde gde god ih ima napadnu možda bi se i desilo nešto kao recimo da napuste te prostore koje su uglavnom na silu ili na prevaru ili na potkupljivost naselili sa svojim Bazama koje ne služe ničemu dobrom. Evo na primer čemu te silne Baze , neka oni smai objasne ?.

    3
    0
    Odgovori
  2. Idemooooooo,širila je počela ,nek osete malo i oni blagodeti napada iz vazduha,kola termalne štete i zapadne demokratije balkanskog tipa.Dragi neprijatelji ……vam sve!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter