Izvor: Afera
23.08.2023 u 11:09
0

KRVAVI MILIJARDER U MAJICI I ČIZMAMA: Dok se PUNE GROBLJA, ZELENSKI PUNI DŽEPOVE – Evo čega je vlasnik VELIKI „RATNIK“ – RAZOTKRILI GA STRANI MEDIJI (VIDEO)

Volodimir Zelenski je i tada, kao i od prvog dana invazije na Ukrajinu, imao pantalone sa džepovima sa strane, maslinastozelenu majicu i vojničke čizme.

Ovakav modni odabir naišao je kritike korisnike društvenih mreža koji su se upitali ima li Zelenski ikakve druge odeće, osim svojih prepoznatljivih zelenih majica.

Korisnici društvenih mreža su tako naveli da bi takva garderoba bila primerena da se Zelenski nalazi na ratištu sa svojim borcima, a ne zvaničnoj poseti kraljevskoj porodici za koju postoji jasan protokol.

VELIKA MISTERIJA REŠENA – SMENJEN GENERAL SUROVIKIN: Evo ko mu je ZAMENA (VIDEO)

 – On ima sedam vila u inostranstvu, šest ‘roleks’ satova, pet ferarija, četiri zamka, tri privatna aviona, dve hrpe zlata i jedan beskrajni cevovod od vašeg poreza na prihod – ironično je dodao korisnik pod imenom “Dejl foks njuz”.

Jedan od korisnika posavetovao je Zelenskog da bi mogao da nosi odela, dok se drugi upitao da li bi ukrajinski predsednik mogao da se bar potrudi da od novca koji mu svet šalje “pokuša da izgleda kao profesionalac”.

BONUS VIDEO:


– Majica i čizme su tu da ljudi veruju da je on ratnik, a on se zapravo krije u mračnom bunkeru i nikada nije video pravu cenu vojnog sukoba koji je pokrenuo – podelio je svoje mišljenje jedan tviteraš, dok je drugi rekao da bi Zelenski morao naći vremena da se normalno oblači, i otkrio mu – najveću istinu – da on “nije vojnik”, prenosi Raša tudej Balkan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter