Izvor: Kurir.rs/Daily Mail7APA)
06.01.2023 u 15:25
0

KRVAVI OKRŠAJ U KASARNI U AUSTRIJI: Pomahnitali vojnik na straži zapucao tokom žestoke svađe!

Incident se dogodio u petak, 6. januara, u kasarni vazdušne baze u austrijskom gradu Viner Nojštat, rekao je portparol austrijskog Ministarstva odbrane.

Jedan vojnik je ubijen, a drugi je povređennakon što je svađa rezultirala pucnjavomu austrijskoj kasarni.

OGLASILO SE MINISTARSTVO ODBRANE RUSIJE: „Stradalo 63 ruska vojnika u Makijevki“

Incident se dogodio u petak, 6. januara, u kasarni vazdušne baze u austrijskom gradu Viner Nojštat, rekao je portparol austrijskog Ministarstva odbrane.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„U kasarni vazdušne baze u u Viner Nojštatu, vojnik na straži je ubijen, a drugi je ranjen u razmeni vatre koja se dogodila danas nešto pre 07.00″, objavio je na svom Tviteru portparol ministarstva Mihael Bauer.

On je naveo da je došlo do spora između vojnika garde i njegovog pretpostavljenog, tadašnjeg oficira.

Austrijska novinska agencija APA javila je da je vojnik na straži zapucao tokom očigledne svađe i da ga je potom likvidirao visokorangirani vojni oficir.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter