Izvor: sputnikportal.rs
30.10.2022 u 11:15
0

LAVROV IZJAVIO: Nova generacija zapadnih političara neodgovorno pokušava da se „igra“ temom nuklearnog oružja!

Moskva je zabrinuta željom Varšave da postane kandidat za raspoređivanje američkih nuklearnih bombi, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov u intervjuu za film „Svet na ivici. Pouke Karipske krize“ koji je u nedelju prikazan na Prvom kanalu.

– Poljska želi da postane „kandidat“, gde će Amerikance rasporediti svoje nuklearne bombe. Ta situacija je veoma zabrinjavajuća – rekao je šef ruske diplomatije.

ANTONOV APELOVAO NA SAD: Vašington da vrati na svoju teritoriju kompletno nuklearno oružje koje je rasporedio u inostranstvu!

Prema njegovim rečima, nova generacija zapadnih političara pokušava da se neodgovorno „poigrava“ temom nuklearnog naoružanja.

– U Evropi su se pojavili ljudi koji prilično neodgovorno pokušavaju da se ‘igraju’ temom nuklearnog oružja – rekao je Lavrov.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ranije je zamenik ministra spoljnih poslova Rusije Aleksandar Gruško izjavio da će Moskva u svom vojnom planiranju imati u vidu modernizaciju američkih nuklearnih bombi koje su razmeštene u evropskim zemljama, kao i jačanje nuklearne komponente u vojnim planovima NATO-a.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter