Izvor: sputniknews.com
30.05.2022 u 08:50
0

LAVROV PROZVAO PARIZ: Francuska igra jednu od vodećih uloga u raspirivanju ukrajinskog neonacizma! Dugogodišnja obećanja Zapada su bila UZALUDNA!

Francuska, nažalost, igra jednu od vodećih uloga u raspirivanju ukrajinskog neonacizma aktivnim naoružavanjem Kijeva, izjavio je šef ruske diplomatije Sergej Lavrov u intervjuu za francusku televiziju „TF1“.

Kako je rekao, zvanični Pariz aktivno naoružava Ukrajinu i to ofanzivnim naoružanjem i zahteva da se rat vodi do pobede, odnosno do trenutka kada Rusija bude poražena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

LAVROV OTKRIO STAV PUTINA Predsednik Rusije je spreman za razgovore sa svima, ali SA NEŠTO DRUGAČIJIH POZICIJA!

„To samo govori o tome da su sva naša dugogodišnja obraćanja Zapadu sa pozivom da se postigne dogovor na ravnopravnoj osnovi bila uzaludna, da su ta obraćanja svesno ignorisana. To znači da Zapad nikad nije hteo ravnopravnu saradnju sa Rusijom“, istakao je Lavrov.

Istovremeno, ruski ministar je ocenio da Francuska teži ka tome da promoviše koncept „strateške autonomije“.

„Predsednik Francuske Emanuel Makron u više navrata je govorio o potrebi formiranja nove arhitekture evropske bezbednosti, ali SAD nisu dopuštale da se to realizuje. I neće ni dopustiti. SAD su u potpunosti pokorili Evropu. Primetne su težnje Makrona da promoviše koncept strateške autonomije. On se sistematično zalaže za to, ali nijedna druga zemlja u Evropi nema entuzijazam da to podrži. Čak i Nemačka govori da bezbednost Evrope nije moguća bez NATO“, dodao je.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter