Izvor: BSC Happy
30.05.2023 u 15:19
12

„ZAPAD PODRŽAVA GENOCID“: LAVROV BEZ DLAKE NA JEZIKU

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je u utorak da Zapad „podržava genocid“ u Ukrajini kroz podršku mirovnom planu predsednika Vladimira Zelenskog, za koji tvrdi da će „uništiti sve rusko“ u istočnoj Ukrajini i na Krimu.

Lavrov, govoreći tokom putovanja u Afriku, nije ponudio dokaze u prilog svojoj tvrdnji.

Rusija već dugo optužuje Zapad da ignoriše ono što kaže da je ukrajinski progon govornika ruskog jezika u istočnom Donbasu i drugde.

ERDOGAN ŽELI STVARANJE NOVOG TURSKOG CARSTVA: Ubeđen je da Turska u 21. veku treba da bude regionalna i globalna sila

 – Zaključak je vrlo jednostavan – Zapad direktno podržava genocid – rekao je Lavrov na konferenciji za novinare sa svojim burundijskim kolegom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

12 thoughts on “„ZAPAD PODRŽAVA GENOCID“: LAVROV BEZ DLAKE NA JEZIKU”

  1. sta ovaj tip govori o genocidu… bolje mu je nek se pokrije i tako ga niko vise ne zarezuje… prdnuo je on u cabar… samo i jedino sud ce imati posla s njim pa tamo nek prica o genocidu …

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter