Izvor: BSC happy portal
20.05.2023 u 13:07
0

LEDENICE K’O KOKOS PARALISALE NEMCE: Svi se razbežali munjevitom brzinom, razlupana šoferka i sablasni prizori obišli svet (VIDEO)

Socijalne platforme preplavilo je dvoimutni video-snimak na kome se vide sablasni prozori sa tla nemačkog grada, koji je nemilosrdno pogođen nevremenom, a ledenice koje su podsećale na ogromne kugle – veličine kokosa iznenadile su čitav svet.

SNAŽNO NEVREME SVE BLIŽE I BLIŽE: U ovim gradovima očekuju se OLUJE do kraja dana!

Ovaj video je postao viralan za nekoliko minuta, naročito zbog nemile situacije koja je dogodila jednom Nemcu usred vožnje, umalo je izgubio kontrolu nad volanom jer mu su mu ledenice razlupale šoferku, ali je uspeo da zabeleži ovaj uznemirujući prizor.

Ostali su se razbežali munjevitom brzinom kako ih ne bi doživeli nezgodu, a oni koji su se našli na auto-putu doživeli su sličnu sudbinu.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter