Izvor: happy
12.02.2024 u 00:22
0

LOJD OSTIN HITNO HOSPITALIZOVAN: Pentagon se oglasio – otkrili u kakvom je stanju ministar odbrane SAD

Bela kuća i Kongres su obavešteni o njegovom stanju, zajedno sa Hiksom i generalom Čarlsom Braunom, predsedavajućim Združenog generalštaba

Ministar odbrane SAD, Lojd Ostin, prevezen je u bolnicu u nedelju popodne zbog problema sa bešikom, ali će nastaviti da obavlja svoje dužnosti kao sekretar odbrane, navodi se u saopštenju portparola Pentagona.

Za sada, Ostin će nastaviti da obavlja dužnosti svoje kancelarije, rekao je sekretar za štampu Pentagona, general-major Pat Rajder, a zamenica sekretara odbrane, Ketlin Hiks, spremna je da preuzme njegove dužnosti ako bude potrebno.

– Ostinov je odveden u Nacionalni vojni medicinski centar Volter Rid, gde se nalaze komunikacioni sistemi neophodni za obavljanje njegovih dužnosti – rekao je Rajder.

Bela kuća i Kongres su obavešteni o njegovom stanju, zajedno sa Hiksom i generalom Čarlsom Braunom, predsedavajućim Združenog generalštaba.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter